Petguru Learning Hub - Session 1

Petguru Learning Hub - Session 1

Petguru Learning Hub - Session 1


Seminar grooming "Work smarter not harder" - Paula Buru

Workshop stripping - Tudor Lonean & Sorin Szakacs

Noiembrie 2022 este o luna speciala pentru noi, deoarece marcheaza inceputul unui proiect captivant - Petguru Learning Hub. Acesta este un program exhaustiv de perfectionare destinat profesionistilor din domeniul grooming-ului si show-urilor canine, oferind atat evenimente in format live, cat si online, pentru a raspunde nevoilor si preferintelor tuturor participantilor.

Primii invitati de seama ai Petguru Learning Hub sunt Buru Paula, experta in domeniul grooming-ului canin, si cei doi renumiti specialisti Tudor Lonean si Sorin Szakacs, recunoscuti pentru abilitatile lor in stripping-ul cainilor.

Seminarul sustinut de Paula, pe data de 26 Noiembrie, promite sa aduca in prim plan subiecte esentiale precum evaluarea cainelui in functie de blana, comportament si stare generala, alegerea metodei optime de toaletaj, pregatirea corecta pentru baie, spalarea si uscarea adecvata, precum si ponturi si trucuri valoroase referitoare la utilizarea eficienta si corecta a ustensilelor si produselor de grooming.

Duminica, pe 27 Noiembrie, Tudor si Sorin vor fi gazdele unui workshop intensiv de stripping. Participarea este limitata la 8 persoane, avand in vedere caracterul practic al atelierului. In plus, fiecare participant este incurajat sa aduca propriul caine, deoarece sub indrumarea atenta a celor doi specialisti, vor avea oportunitatea de a invata, exersa si perfectiona tehnicile avansate de stripping.

Toate evenimentele Petguru Learning Hub se vor desfasura in noul nostru sediu, situat pe Strada Eugen Ionesco Nr.67, Complex Luminia, Cluj, oferind un mediu confortabil si modern pentru dezvoltarea profesionala a participantilor.

Participarea la Petguru Learning Hub reprezinta o oportunitate unica de a-ti consolida cunostintele si abilitatile in domeniul grooming-ului si show-urilor canine, de a interactiona cu experti recunoscuti si de a te conecta cu alti profesionisti pasionati. Nu rata aceasta sansa de a-ti transforma cariera intr-una de succes si de a-ti oferi cainilor clientilor tale cele mai bune servicii de grooming!

Pentru a participa la Petguru Learning Hub, iti recomandam sa te inregistrezi cat mai curand posibil, deoarece locurile sunt limitate. Alatura-te noua in aceasta calatorie de perfectionare si succes in lumea fascinanta a grooming-ului si show-urilor canine!




Locatie: noul sediu Petguru – Str.Eugen Ionesco Nr.67, Complex Luminia, Cluj Program: TBA

Formular inscriere: https://forms.gle/6K3wuBuMkCN7Gx8i6 

Later edit (event photos):

Lasa un comentariu

*Campuri obligatorii

Comentariile trebuie aprobate de catre un moderator