seminar grooming

PetGuru Learning Hub #3 - Seminar interactiv cu Paula Buru si Adriana Mester

PetGuru Learning Hub #3 - Seminar interactiv cu Paula Buru si Adriana Mester

In fiecare an, pasiunea pentru ingrijirea si frumusetea cainilor creste, iar la PetGuru suntem dedicati dezvoltarii continue a abilitatilor in acest domeniu. De aceea, suntem mandri sa va anuntam un eveniment deosebit in perioada 18-19 Noiembrie 2023 - Seminarul Interactiv de Grooming de la PetGuru Learning Hub, sustinut de membri ai Groom Team Romania!

Perfectionarea continua este cheia spre excelenta. Intr-o lume in continua evolutie, fiecare pas catre mai bine ne aduce mai aproape de maestrie

Paula Buru
Adriana Mester

Ce face acest eveniment atat de special? Raspunsul consta in speakerii nostri de exceptie, Mester Adriana si Paula Buru, ambii membri ai  Groom Team Romania. Acesti experti in domeniul grooming-ului canin impartasesc ani de experienta si cunostinte valoroase.

Iata doar o mica parte din ceea ce veti descoperi la acest eveniment:

  1. Grooming de salon pentru Yorkshire Terrier: Mester Adriana, ambasador Hydra, va dezvalui secretele unui grooming impecabil pentru aceasta rasa adorabila.

  2. Asian Fusion pentru Bichon Maltese:  Adriana va prezenta tehnici inspirate din cultura asiatica pentru a obtine look-ul perfect pentru Bichonul Maltese.

  3. Pregatirea si tehnica corecta de tuns a cainilor cu blana dreapta: Cum sa faceti fata cu brio blanii drepte si sa le oferiti cel mai bun aspect.

  4. Eficientizarea muncii in salon: Aflati cum sa lucrati mai eficient, economisind timp si resurse, de la Paula Buru, ambasador Show Tech.

  5. Cum sa va pregatiti pentru "nebunia dinaintea sarbatorilor": Un subiect esential pentru a va gestiona eficient clientii in perioada aglomerata a sarbatorilor.

  6. Tunsori de salon: Descoperiti cele mai recente tendinte in tunsori pentru caini si cum sa le aplicati cu succes.

Nu este doar un seminar, ci o oportunitate unica de a invata direct de la cei mai buni in domeniu si de a va dezvolta abilitatile de grooming canin. Indiferent daca sunteti un profesionist cu experienta sau un incepator pasionat, acest eveniment va ofera instrumentele si cunostintele de care aveti nevoie pentru a excela in acest domeniu in continua evolutie.

Locatie: Petguru, Str. Eugen Ionesco Nr. 67, Cluj-Napoca, Cluj

Perioada: 18-19 Noiembrie 2023

Formular inscrieri: https://forms.gle/DsJE4WnyFs1jPsTw7

Facebook event: https://fb.me/e/3QVGNSpkU


Later edit: poze de la eveniment

seminar grooming
seminar toaletaj canin
seminar paula buru
seminar petguru
seminar caini
seminar adriana mester
seminar grooming asian style
adriana mester petguru

Lasa un comentariu

*Campuri obligatorii

Comentariile trebuie aprobate de catre un moderator