Expozitia canina Timisoara Traditional Trophy 2023

Expozitia canina Timisoara Traditional Trophy 2023

Expozitia canina Timisoara Traditional Trophy 2023

Prieteni patrupezi și iubitori de animale sunteți invitați să luați parte la evenimentul canin anual de la Timisoara, Timisoara Traditional Trophy, care va avea loc în perioada 12-14 Mai. Dacă sunteți interesați de produse de petshop sau grooming canin, atunci trebuie să știți că Petguru va fi prezent, ca expozant, pregătit să vă încânte cu  produse unice și sfaturi utile pentru animalele voastre de companie.

De la jucării și hrană, la produse de îngrijire și accesorii, la standul nostru veți găsi tot ce aveți nevoie pentru ca prietenul vostru patruped să fie fericit și sănătos. Și dacă aveți nevoie de sfaturi sau sugestii, nu ezitați să mă întrebați. Sunt un cunoscător de încredere când vine vorba de îngrijirea animalelor de companie.

În plus, venind la expozitie, aveți șansa de a întâlni și alți iubitori de animale, de a socializa și de a petrece timp de calitate alături de cei dragi vouă. Deci, nu ratați ocazia de a face cumpărături pentru prietenul vostru patruped și de a petrece timp frumos împreună.

Timișoara Traditional Trophy este un eveniment pe care nu trebuie să îl ratați dacă sunteți un iubitor de animale. Așadar, faceți-vă bagajele, aduceți-vă câinele și veniți să petreceți câteva zile pline de distracție și aventură la expoziția canină din Timișoara. Vă așteptăm cu drag la standul nostru!

Later edit:

 

Lasa un comentariu

*Campuri obligatorii

Comentariile trebuie aprobate de catre un moderator