Care este varsta cainelui sau a pisicii mele?

Care este varsta cainelui sau a pisicii mele?

Bine v-am regasit! Revenim cu o noua tema :) Varsta cainelui sau a pisicii mele!

Daca ai un caine sau o pisica ai auzit deseori regula 1 an de-al tau = 7 ani de-ai lui. Ei bine nu e chiar asa de simplu. Cainii si pisicile se maturizeaza mult mai repede comparativ cu noi. Astfel ei in primul an cresc cam cat noi in 10 :).

In imaginea alaturata puteti observa o comparatie intre ritmul de crestere al fetitei noastre si cel al puiutilor nostri (Wendy si Simba) de Akita America, pe parcursul a 2 luni.

Marimea si rasa joaca de asemenea un rol important in calcularea varstei. Cainii mici avand tendinta de a trai mai mult decai cei mari; in ciuda acestui fapt ei se si maturizeaza mai repede in primii ani de viata.

Va prezentam mai jos 2 tabele orientative de calculare a varstei pentru cainele si pisica ta.

 

 

In functie de varsta animalutului tau iti recomandam o serie de jucarii care sa ii binedispuna: 

Pentru caini: mingile speciale pentru puiuti, pentru perioada adulta avem o gama foarte diversificata de jucarii , iar pentru cateii aflati deja la batranete va recomandam jucarii cu textura moale (cele de plus sau din cauciuc natural fiind foarte potrivite).

In ceea ce priveste pisicile acestea sunt la fel de jucause indiferent de varsta :), astfel recomandarea noastra sunt jucariile care le obliga sa faca miscare :-p

Bucurati-va de fiecare zi petrecuta cu prietenul vostru pufos!

 

 

Shop the story

Leave a comment

* Required fields

Please note: comments must be approved before they are published.