Cauti o jucarie indestructibila sau o jucarie care sa stimuleze creativitatea cainelui tau?

Cauti o jucarie indestructibila sau o jucarie care sa stimuleze creativitatea cainelui tau?

Cauti o jucarie indestructibila sau o jucarie care sa stimuleze creativitatea cainelui tau? Raspunsul este gama variata de jucarii Planet Dog produse in SUA si disponibile de acum in Romania prin PetGuru.ro. 
Planet Dog si-au dorit sa creeze pentru cel mai bun prieten al omului jucarii care sa dureze; misiunea lor fiind de a amuza, de a explora, de a inova, de a crea, a educa, a sărbători și a ajuta. (2% din suma obtinuta la vanzarea fiecarei mingi este donata unor fundatii care se ocupa de cainii insotitori)


Aceste jucarii au castigat multiple premii internationale, printre care si premiul pentru cea mai buna minge pentru caini din lume ("world's best dog ball") obtinut de produsul Orbee Ball.  
Cum sa alegem jucaria perfecta pentru cainele nostru? Cheia in gasirea jucariei perefcte se invarte in jurul a 3 lucruri: 
1.     Maxilarul cainelui si cum functioneaza acesta – mestecatul puternic se întâmplă în partea din spate a maxilarului unui câine. O minge rotunda goala de dimensiuni potrivite este mai puțin sensibila la distrugere, deoarece câinii nu o pot duce in partea din spate a maxilarului. Plus, fiind goala si maleabila, aceasta ofera o senzatie pe placul cainilor care iubesc sa mestece/sa roada. Sa roada si iar sa roada... Dacă ai un caine care roade agresiv, ar trebui să alegi o jucarie perfect rotunda intr-o singura culoare. 
2.     Marimea – este bine sa cumperi jucarii care sa se potriveasca marimii cainelui tau – astfel jucaria va avea o viata mai lunga si va produce mai multa placere catelului. Totodata se minimizeaza riscul unor accidente ca inghitirea accidentala. 
3.     Cunoasterea cainelui – fiecare jucarie Planet Dog vine cu un nivel de durabilitate pe o scala de la 1 la 5. Este bine sa observi cainele in momentul in care acesta se joaca cu jucaria, daca acesta o roade insistent sau se joaca cu ea doar cu incisivii fara a incerca sa o duca spre molari . 
Planet Dog produce jucarii atat pentru puiuti, cat si pentru seniori. Din aceasta luna gasesti aceste jucarii la noi, http://petguru.ro.

Leave a comment

* Required fields

Please note: comments must be approved before they are published.