Cainele sau pisica ta poarta medalion?

Cainele sau pisica ta poarta medalion?

Cainele sau pisica ta poarta zgarda si medalion?

Studiile arata ca 80% dintre proprietarii de animale cred ca este important ca animalutul lor sa poarte medalion de identificare, dar doar 1 din 3 spun ca animalul lor poarta in permanenta.

Daca ti-ai pierdut vreodata un animal, cu siguranta intelegi importanta medalioanelor personalizate.

Daca animalutul poarta un medalion de identificare cu datele de contact atasate la gatul lui sansele de a-l gasi cresc semnificativ in cazul in care a decis sa plece intr-o Aventura de unul singur.

Este bine de asemenea sa ne amintim ca daca cainele nostru are microcip asta nu inseamna ca nu are nevoie si de o zgarda cu un medalion de identificare. Veterinarii si adaposturile au posibilitatea de a citi microcipul daca cainele este adus la ei, dar zgarda si medalionul sunt cea mai rapida metoda ca cineva sa va gaseasca in cazul in care animalutul vostru s-a pierdut.

Ce informatii ar trebui sa apara pe medalionul patrupedului nostru?

Numele cainelui si Numarul de telefon sunt esentiale .

Numarul de telefon pe un medalion reprezinta o metoda prin care puteti fi contactat usor indiferent unde va aflati.

De cate ori ar trebui schimbat medalionul?

  • Este important sa fie schimbat atunci cand va schimbati datele de contact.
  • De asemenea este important sa il verificati o data la cateva luni pentru lizibilitate , deoarece exista posibilitatea ca acesta sa se zgarie si sa se stearga din informatii.

Este bine sa aveti un medalioan de rezerva in cazul in care cainele il pierde pe cel atasat in urma unei plimbari lungi prin padure sau inotand.

Ce ar trebui sa caut atunci cand cumpar un medalion de identificare?

La fel cum varietatea de rase de caini si pisici este foarte mare, asa este si cea de medalioane. Ele difera ca marime, forma, material(metalice, aluminiu, plastic), greutate, desene si nu in ultimul rand calitate.

Alegeti unul care sa se potriveasca  cel mai bine animalului vostru si stilului vostru de viata.

 

Sunt pisicile si cainii deranjati de medalion?

Exista de asemenea proprietari care dau jos medalionul de pe zgarda spunand ca nu are rost ca animalul sa il poarte daca sta in casa sau de cele mai multe ori considera ca acesta il deranjeaza.

Intr-un moment de neatentie si animalele care stau in casa pot sa scape si sa iasa afara.

In ceea ce priveste proprietarii de pisici, acestia considera ca zgarda si medalionul reprezinta un risc , deoarece acestea se catara si exista posibilitatea  sa se agate de vreo creanga. Chiar daca acest risc poate sa apara trebuie luat in calcul si riscul de a pierde pisica si de a nu o mai gasi; cel mai bine ar fi ca proprietarii sa obisnuiasaca pisicutele de mici sa poarte zgarda si atunci nu vor avea nici o problema cu acestea. Daca pisica este deja mare cu timpul se va obisnui sa poarte zgarda impreuna cu medalionul fara nici o problema.

Puteti alege si comanda dintr-o gama foarte variata de medalioane la linkurile de mai jos: 

Medalioane Personalizate Caini

Medalioane Personalizate Pisici

 

 

Lasa un comment

* Campuri obligatorii

Commenturile trebuie aprobate de catre un moderator